Altijd comfortabel en snel

Bent u iemand die eigenlijk nooit met de taxi reist? Wat is daar dan de reden van? Vindt u een taxi duur, of vind u het reizen per taxi maar een hoop gedoe? Wat uw reden ook is om niet te kiezen voor het vervoer met een taxi; wij geven u in dit blog vijf redenen waarom u wél zou moeten (of mogen) kiezen voor een comfortabele rit per taxi door een professioneel taxibedrijf. Want, of u nu kiest voor de trein, bus, eigen auto of taxi, met al deze vervoersmiddelen reist u van A naar B. Maar de taxi is uiteraard meer dan alleen een vervoermiddel dat u van A naar B brengt. Lees hieronder wat die meerwaarde is.

Hoor de stem van iemand anders dan de navigatie

Bent u eigenlijk iemand die gehecht is aan het pratende gezelschap van zijn navigatiesysteem? Dan hebben wij nieuws voor u: een taxichauffeur kent ook de route uit zijn hoofd en kan over andere dingen praten dan alleen ‘linksaf’ of ‘probeer om te keren’ tijdens de route. Bent u dus in meer geïnteresseerd dan alleen de vraag of u op de goede weg zit? Uw taxichauffeur weet meestal meer te vertellen over de omgeving waarin u rijdt. Er kunnen interessante gesprekken ontstaan met uw gastheer of gastvrouw. Wie is nu de persoon achter het stuur en wat maakt hij of zij nou mee op een dag? Er gaat een wereld aan verhalen open. En taxirit kunt u zo gezellig maken als u zelf wilt!

Vooraf reserveren, wel zo handig

Wilt u op stel en sprong een taxi? Dat is meestal wat lastiger. Vooraf reserveren is bij veel taxidiensten vaak noodzakelijk of gewenst. Het voordeel hiervan is dat u vaak al vooraf kunt betalen, en dat u op een door u gewenste locatie opgehaald kunt worden. Het scheelt u een hoop zoekwerk en wachttijd voor een taxi.

VIP-behandeling

Een taxichauffeur weet dat elke passagier uniek is. Hij zal goed zijn best voor u doen. Houdt u spontaan een taxi aan? Dan is het ook handig voor hem dat hij weet wat uw wensen zijn voor de taxirit. Bespreek bij het instappen in de taxi uw wensen voor de rit. Wilt u over een grote afstand reizen? Bespreek dan ook de prijs vooraf met de chauffeur. U weet dan meteen of hij u voor die prijs kan vervoeren. U heeft dan gegarandeerd een prettige reis.

Reizen met taxibusje

Het is raadzaam om uw taxivervoer af te stemmen op het aantal personen waarmee u reist. Reist u met meer dan drie mensen? Dan is het verstandig om voor een taxibusje te kiezen. Met meerdere personen is een taxirit in een taxibus comfortabeler. U heeft er meer ruimte in. Bovendien is de prijs per persoon voor de taxirit niet hoog. Als u alleen reist, is een rit in een kleinere taxi voordeliger.

Professioneel of semi-professioneel?

Professionele taxichauffeurs rijden in professionele taxi’s. Een professionele taxi is een auto die er goed verzorgd uitziet. U zult op zo’n taxi niet snel een deukje of krasje aantreffen. Een nette auto zegt veel over de rijstijl van de taxichauffeur. Tip: stap niet in een taxi die er niet netjes uitziet of waarin een chauffeur zit die er niet zoveel zin in lijkt te hebben. En let eventueel ook op waar een taxi op zijn klanten wacht. Doet hij dat op een officiële taxistandplaats of gewoon ergens midden op straat? Zo’n houding zegt al veel over de manier waarop hij u naar huis zal brengen. Dat is wat ons betreft de semi-professionele houding. Wilt u kwaliteit en comfort? Kies dan altijd voor een professionele taxi!

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *