Ontdek de nieuwste color box van Pink Gellac in Dordrecht

Ben jij ook zo gek op intense kleuren nagellak, begeef je dan snel naar jouw favoriete nagelsalon in Dordrecht en ontdek de nieuwste gellak color box van Pink Gellac. Exotic Chaos brengt je vijf spannende en tropische tinten om jouw outfit net die ene flair te geven. Maak je nazomer perfect en shop meteen een set intense zomerse tinten waarmee jij klaar bent voor het avontuur! In dit artikel lees je over deze nieuwste gellak kleuren en waar je ze kunt vinden in Dordrecht.

5 Intense tinten voor jouw perfecte flair

De nieuwste gellak kleuren die je in de Exotic Chaos color box vindt zijn 5 intense tinten die je hart sneller doen kloppen. Ben je in de mood voor paars, probeer dan de Iris Purple, of de iets lichtere Lotus Lila voor een wat luchtige flair. Hou je van roze? Dan kun je genieten van Chaotic Pink of Taffy Pink, al helemaal wanneer je in bent voor een beetje romantiek. Val jij voor wat extravagantere tonen? Dan word jij blij van Mandarin Orange, en trek jij straks alle blikken naar je toe. Kortom, deze set gellak kleuren bieden voor ieder wat wils en shop je vanaf nu bij jouw nagelsalon in Dordrecht.

Ervaar het gemak van gellak

Vergeet al je zorgen over je oude afbladderende of dof wordende lakjes, en ervaar het gemak van gellak nagels. Deze vorm van nagellak hoef je namelijk maar één keer goed te laten aanbrengen door jouw nagelstyliste in Dordrecht, en het blijft gegarandeerd nog 14 dagen prachtig zitten. Gellak is een stuk steviger en dikker dan traditionele nagellak, zonder dat het je nagels verdikt zoals dat bij kunstnagels het geval is. En een bonusvoordeel: de gellak van Pink Gellac is vegan en ook nog eens dierproefvrij!

Loop eens binnen bij jouw nagelsalon in Dordrecht

Ben jij ook op slag verliefd geworden op de prachtige gellak kleuren uit de nieuwste color box, loop dan eens binnen bij jouw nagelsalon in Dordrecht. Vraag naar je favoriete kleuren en maak je look voor deze nazomer compleet!

Gellak is een diervriendelijke manier van je nagels doen. Ben je bezig met diervriendelijkheid en milieu? Lees dan ook eens ons blog over voedselverspilling!

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *