Plezier en bezinning

Bij het woord ‘vakantie’ denken de meeste mensen aan zon, zee en strand. Lekker erop uit, bezienswaardigheden aanschouwen, dorpjes bezoeken. Hartstikke gezellig! Maar vakantie is voor velen ook een tijd van rust, bezinning en ontspanning. Hoe fijn zou het wel niet zijn als die twee gecombineerd kunnen worden? Zodat u volop ontspant, maar tegelijkertijd van prettige inspanning geniet. Wij zochten voor u uit of er een vakantieoord is waar deze twee geneugten allebei vervuld kunnen worden. En gelukkig, dat is er! In het prachtige Zuid-Spanje. Lees snel verder om erachter te komen waarom wij vakantiehuizen in Andalusië aanbevelen als u een vakantie vol vertier én bezinning wenst.

Filosoferen op vakantie

Eerlijk is eerlijk, het idee om van een tweeledige vakantie te gaan genieten in Zuid-Spanje komt niet geheel van onszelf. De bekende Belg Alain Vande Putte is ons voorgegaan. Komt zijn naam u bekend voor? Dat kan kloppen. Hij is de schrijver van veel hits van K3. Naast dat werk houdt hij zich bezig met filosofie. Hij heeft de Master wijsbegeerte behaald en is verhuisd naar het prachtige Andalusië. Daar verzorgt hij, samen met andere bekende Vlaamse filosofen, filosofieworkshops. Nu is het volgen van een heuse workshop u misschien iets teveel van het goede. Maar dat neemt niet weg dat Andalusië blijkbaar dé bestemming is waar genieten en geestesarbeid hand in hand gaan…

Het beste van twee werelden

Stelt u zich eens voor. U wordt wakker in een prachtig vakantiehuis in Andalusië. U tuurt over een adembenemend uitzicht. U merkt dat u, precies daar, onder het Spaanse zonnetje, helder kunt uitkristalliseren waar u momenteel staat in het leven. Wat uw prioriteiten zijn. En wat u nog allemaal wilt bereiken. Daarna gaat u lekker lunchen in een pittoresk dorpje. U neemt een duik in de Middellandse Zee. En u laat zich verwonderen door prachtige oude gebouwen en de Zuid-Spaanse cultuur. U geniet van alles dubbelop, omdat u volledig in het reine met uzelf bent gekomen die ochtend. Kortom, u geniet in Andalusië van het beste van twee werelden!

Andalusië in een notendop

Deze prachtige Zuid-Spaanse streek biedt u:

  • Hoofdstad Sevilla
  • Middellandse Zee
  • Metropool Malaga
  • Pittoresk stadje Sorvilán
  • Eeuwenoude stad Granada

Interesse in vakantiehuizen in Andalusië?

Wilt u ook genieten van een vakantie volop vertier en verstand? Kies dan voor het Zuid-Spaanse Andalusië. Er zijn volop vakantiehuizen in Andalusië te huur!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *